118,7428

Zimska škola stranih jezika

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da Univerzitet Singidunum, i ove zime, poziva sve učenike završnih razreda (III i IV) da budu deo Zimske škole stranih jezika - u okviru koje će se realizovati besplatne jezičke radionice engleskog, španskog nemačkog jezika.

Zimska škola stranih jezika - 1

Nastava će se, u periodu 01. - 09. februara 2018. godine, održavati svakog dana u našem Centru u Nišu, ulica Nikole Pašića 28, prema sledećem rasporedu:

01. i 02.02.2018. - dvodnevne radionice iz nemačkog jezika
05. - 09.02.2018. - trodnevne radionice iz španskog i petodnevne radionice iz engleskog jezika

Srednjoškolci zainteresovani za engleski jezik imaće na raspolaganju 2 tematska kursa:

- Improve Your English - namenjen ojačavanju postojećeg znanja;
- Check Your Professional English - koji ima za cilj usvajanje engleskog jezika struke (ekonomija i turizam)

Učenici mogu pohađati i više radionica, a za svaku dobijaju sertifikat.

Zimska škola stranih jezika - 2

Čin zatvaranja Zimske škole stranih jezika obeležiće Dan susreta kultura i jezika, manifestacija koja će se održati na Univerzitetu Singidunum u Beogradu, a koja će okupiti studente iz mnogih zemalja sveta, koji će, zajedno sa polaznicima Zimske škole stranih jezika, kroz muziku, igru, film...predstaviti zemlje iz kojih dolaze - biće nam posebna čast da se tog svečanog dana i Vi pridružite svojim učenicima i uveličate ga.

U međuvremenu, srednjoškolci mogu slati svoje prijave za učešće u Zimskoj školi stranih jezika posredstvom aplikacije za prijavu (u prijavi navesti jezik koji žele da pohađaju; ukoliko je to engleski, navesti za koji od dva kursa su zainteresovani, kao i ime i prezime i kontakt telefon).

Za sve dodatne informacije, pozovite na 018/208-300.

Radujemo se skorom druženju!
Vaš Univerzitet Singidunum

Univerzitet Singidunum © 2018