118,7428

Sajam praksi i zapošljavanja KORAK u Nišu 2017

Sajam praksi i zapošljavanja KORAK u Nišu 2017 biće održan 1. juna ove godine na Univerzitetu Singidunum, Centar Niš. Nakon uspešno realizovanih Sajmova na Univerzitetu Singidunum 2016. i 2017. godine, usledili su uspesi diplomaca i studenata koji su posetili događaj, kao i pozitivni komentari poslodavaca. Zato želimo da nastavimo da stvaramo pozitivnu energiju između mladih koji ulaze u svet rada i poslodavaca koji su u potrazi za novim članovima svog tima.

Moto ovogodišnjeg Sajma je Korak bliže poslu i nastojaćemo da susret poslodavaca i studenata rezultira značajnim brojem novih praksi i zaposlenja. Studentski parlament Univerziteta Singidunum je inicijator i koorganizator ovog događaja, čime se potvrđuje svrha naših napora da kompanijama obezbedimo najbolje kandidate za praksu i posao, a da studentima i diplomcima pomognemo da uspešno zakorače na tržište rada.

Svečano otvaranje događaja je planirano za 11 časova, u zgradi Univerziteta Singidunum u Nišu (Nikole Pašića 28). Pored Sajma, biće organizovani i prateći edukativni događaji za posetioce.

Pridružite nam se!

Unapred se radujemo zajedničkom uspehu.

Organizacioni tim KORAK u Nišu 2017

Univerzitet Singidunum © 2018