118,7428

Naši studenti u kampanji Turističke organizacije Srbije

Promotivna kampanja Turističke organizacije Srbije VIDI SRBIJU - SAVRŠEN ODMOR TI JE NA DOHVAT RUKE, namenjena domaćem tržištu u cilju predstavljanja turističke ponude zemlje u letnjem periodu, nastavljena je i ove godine.

kampanja-tos-001

Prvi u nizu događaja je održan u petak 16. juna 2017. godine u Nišu.

kampanja-tos-002

Prema rečima Marije Labović, direktorke TOS-a, „Rezultati koje je ova promotivna aktivnost TOS-a ostvarila u 2015. i 2016. godini prethodili su planiranju ovogodišnje kampanje. Predstavljamo ponudu zemlje i pozivamo domaće goste da svoj letnji odmor, ili njegov deo, provedu na destinacijama širom Srbije”. Tokom promocije na trgovima u četiri grada: NIŠ, ČAČAK 23. jun, NOVI SAD 30. jun i BEOGRAD 7. jul 2017. turističke organizacije regija, gradova i opština predstavljaju svoju turističku ponudu, dele promotivne materijale i emituju turističke filmove.

kampanja-tos-003

TOS na svom štandu organizuje kviz znanja za posetice „Koliko poznaješ Srbiju“ a nagrade obezbeđuju lokalne turističke organizacije, u saradnji sa Udruženjem banja Srbije, Skijalištima Srbije, HORES-om i YUTA-om.

kampanja-tos-004

Na štandovima Turističkih organizacija Srbije i Niša volontiralo je petnaest studenata Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment Univerziteta Singidunum, Centra Niš.

kampanja-tos-005

Univerzitet Singidunum © 2018