118,7428

Forum naprednih tehnologija i VII ICT Forum

Univerzitet Singidunum centar u Nišu učestvovao je na drugom Forumu naprednih tehnologija održanom 15. i 16.11.2016. godine u Nišu koji je otvorio ministar za trgovinu, turizam i telekomunikacije Rasim Ljajić.


Na Forumu NT je Univerzitet Singidunum imao štand u prostoru za “štandovsku” prezentaciju privrednih kompanija i obrazovnih institucija, na kome je uspešno promovisao aktuelne studijske programe.

Forum naprednih tehnologija - slika 2
Prvog dana foruma bio je organizovan i B2B sastanak na kome su se doc. dr Milovanović Ivan i MSc Bokić Milena sastali sa predstavnicima privrednih i obrazovnih institucija.


Drugog dana Foruma NT štand Univerziteta Singidunum posetio je ministar Aleksandar Vulin i gradonačelnik Niša Darko Bulatović. Profesor Milovanović, koordinator Centra u Nišu predstavio je Centar i studijske programe, a ministar je potom razgovarao sa studentima - volonterima.

Forum naprednih tehnologija - slika 1
U okviru Foruma NT dodeljene su prestižne nagrade zaslužnim pojedincima i kompanijama za istaknute rezultate u oblasti informacionih tehnologija. Prof. dr Bratislav Milovanović, coordinator Centra u Nišu dobio je najveće i jedinstveno priznanje: plaketu i posebnu nagradu za najveći doprinos razvoju IKT sektora u Regionu.

Univerzitet Singidunum © 2018